Arxiu del blog

Fer-vos socis i apuntar-vos com assistents del I Congrés

Benvolguts i benvolgudes,

Us deixem a continuació dos formularis. 
El primer és per fer-vos socis de l'Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (AJILLC), amb una quota anual de 15 euros i amb el dret a rebre el certificat d'assistència al congrés gratuïtament (sempre que s'haja assistit a un mínim de sessions). 
Podeu formar part de l'AJILLC i assistir al congrés en forma de soci, sempre que es complisquen les condicions establertes als nostres estatuts (vegeu Títol II), o també, a través de la figura de padrí o padrina, una persona que, tot i que no compleix els requisits per ser soci, creu en el projecte i hi col·labora mitjançant el pagament d'una quota.

L'altre formulari és per apuntar-vos lliurement, sense fer-vos-en socis, com a assistents al I Congrés Internacional de l'Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (I CIAJILLC), amb un cost de 20 euros. 

En ambdós casos heu d'enviar un correu a ajillc.direccio@gmail.com amb el formulari emplenat i amb el justificant de l'ingrés i això us permetrà assistir a totes les sessions i activitats programades durant el I CIAJILLC, així com l'expedició del certificat d'assistència (30 hores) sempre que s'haja fet amb un mínim d'hores presencials acordades per l'organització. 


Formulari pagament per fer-se socis de l'Associació  (fins 11 de setembre si eres comunicant)

Si eres soci i vols assistir al I CIAJILLC, envia'ns també el formulari de pagament que tens a continuació:

Formulari pagament per assistir al I Congrés (fins 20 de setembre)
Aquest formulari també serveix per a la inscripció dels autors dels pòsters escollits en cas que no cumplisquen els requisits per a ser soci. Caldrà, doncs, indicar al cos del correu que es participa al I CIAJILLC com a pòster.


Ben cordialment,

AJILLC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada